Fietsenwinkels

Rijwiel Cash en Carry fietsenwinkel en webshop

Al meer dan 40 jaar is Rijwiel Cash en Carry een begrip in Eindhoven. In onze winkel aan de Tongelresestraat 250 vindt u onze showroom met maar liefst 1500 fietsen op voorraad. Op deze gunstig gelegen locatie vindt u ook onze werkplaats en afhaalpunt van onze webshop. Via de fietsenwebshop van Rijwiel Cash en Carry heeft u toegang tot al onze fietsen. A-merken zoals Giant, Sparta, Alpina en Cortina, andere merken als BSP, Popal, Ghost en Puch mar zeker ook fietsaccessoires en fietsonderdelen van relevante merken komt u hier tegen voor zeer aantrekkelijke prijzen.

Goedkope damesfietsen

Rijwiel Cash en Carry hanteert altijd de laagste prijs mogelijk. Ook hebben we het hele jaar door aanbiedingen en leuke acties. Vaak worden deze Fieten, zoals stadsfietsen, transportfietsen en elektrische fietsen gratis bij u thuis geleverd in heel Nederland en België. Voor iedere type fietser is er wel een passende damesfiets. Denk aan de trendy Cortina transportfietsen of bijvoorbeeld de kwalitatief zeer goed uitgeruste Giant e bikes. U koopt bij Rijwiel Cash en Carry een nieuwe fiets met 100% garantie en 100% service. De service van Rijwiel Cash en Carry is optimaal en u ontvangt louter professioneel advies op maat.

Kwalitatief goede fietsen

Wij leveren alleen maar goede fietsen waar u lang plezier mee kan hebben. Dat is namelijk wat u wilt. Of u nu een kinderfiets wilt, een racefiets of moederfiets, u wilt kunnen vertrouwen dat hij het blijft doen zonder gebreken. Als u dit wilt bent u bij Rijwiel Cash en Carry aan het goede adres. Vind uw passende fiets die voldoet aan al uw wensen bij ons in de winkel of op onze webshop.

Aantrekkelijke aanbiedingen en leuke acties

Zoals u gewend bent van Rijwiel Cash en Carry hanteren we altijd de laagst mogelijk prijs. Ook vindt u bij ons altijd leuke aanbiedingen en acties die passen bij het seizoen. Fietsen die erg populair zijn en vaak in de aanbieding zijn, is bijvoorbeeld de Alpina kinderfiets, Cortina Transportfietsen en Giant elektrische fietsen. Alpina kenmerkt zich door haar leuke trendy modellen voor elke leeftijd, van 12 tot 26 inch. De keuze is reuze! Voor elk kind hebben wij een leuke, betaalbare Alpina jongensfiets of Alpina meisjesfiets.

Fietsen is gezond én leuk

Iedereen weet dat bewegen gezond is. Waarom niet op een nieuwe fiets van topkwaliteit die u kunt vertrouwen en waarmee u elke dag op plaats van bestemming komt. Neem contact op met Rijwiel Cash en Carry voor professioneel advies op maat. Wij helpen u graag aan uw nieuwe fiets die voldoet aan ál uw wensen.